ОВОЈ Е ЦАР, ОВА НЕ Е ВИЦ: МИЛЕНКО ПРОТИВ КЛЕТИТЕ АМЕРИКАНЦИ КОИ САКАЛЕ ДА ЈА УНИШТАТ МАКЕДОЊА ЌЕ СЕ БОРЕЛ НА ФЕЈСБУК И ТВИТЕР!

0
1289

– Против клетите Американци кои владеат со Македонија и сакаат да ја уништат ќе се борам партизански и комитски – НА ФЕЈСБУК И ТВИТЕР!!!

Миленко Неделковски во својата прва емисија од новата сезона. Инаку Фејсбук и Твитер се американски компании со седиште во Сан Франциско односно Силиконската Долина во Калифорнија.

Овој човек е многу симпатична будала, многу ќе беше досадно без него во земјава.