ОВОЈ Е ЛУД СТО ПОСТО МАЈКЕ МУ – ТЕХНИЧКИОТ ПРЕМИЕР ВО ОБИД НА МИРКА И МИЛЕНКО, ПРОФЕСОРОТ ГОРАЗД РОСОКЛИЈА ЉУТ НА ЗАЕВ И ДИМИТРОВ : Постоењето на вмровците и таквите НАЦИОНАЛИСТИЧКИ ШУПЦИ како мене е укинато поради МЕНТАЛНИТЕ СЕЛАНЧИЊА Заев, Димитров и Шеќеринска!

0
1621

Колку треба да си луд и ненормален да го напишеш ова од позиција на професор и академски граѓанин па било тоа на фејсбук?! Професорот Горазд Росоклија на својот фејсбук профил ги навреди селаните и ги нарече Заев, Шеќеринска и Димитров ментални селанчиња со што имплицитно ги прави ментални и селаните и гореспоменатите функционери. Каков лудак, каков психо каква будала каква стара националистичка фукара…Глејте што пишува оваа националистичка зелка за политика..