ОВОЈ Е ГЛАВНИОТ ИДЕОЛОГ И СТРАТЕГ НА ВМРО ДПМНЕ: И ПОСЛЕ СЕ ЧУДАТ ВМРОНИТЕ ЗОШТО ПАДНАА ОД ВЛАСТ И ЗОШТО НИКОЈ НЕ САКА ДА КОАЛИЦИРА СО НИВ?!?!

0
1353

Ова е иделогот на вмровците, потоа да не се чудат што паднаа од власт и зошто никој не сака да коалицира со ВМРО-ДПМНЕ!