ОВОЈ Е ГЛАВИОТ ПР СТРАТЕГ НА ВМРО-ДПМНЕ, ЕКСПЕРТ ШТО ЈА ЗАМИСЛИ ЗЕМЈАТА КАКО РАМНА ПЛОЧА : Амазон гори поради напад од вонземјани!

0
815

Без да форсирам некои теории на конспирација, сепак се поставуваат прашања:
1. На сите антени за ХААРП, Кемитрејлови и слични “производители” на временски услови, нели се искористи оваа алатка за гаснење?!
2. Гори Сибир. Гори Амазон. Се топи Гренланд. Се’, наводно, заради степен-два глобално зголемена температура!!! Толку ли е тоа решавачки?
3. Апсолутната контрола врз мејн стрим медиумите и контролата врз вистината, дава сомнеж дека тоа што се случува не е тоа. А, ако се случува се кријат причините. Односно не’ манипулираат и ни кажуваат што треба да мислиме.

Па така, причините за ова може да се и:
1. Необјавена Трета светска војна со покажување оружја од имагинациите на Тесла.
2. Преокупирање на светската јавност со ужасен настан за да може друга работа да се протне. Лажни такви настани има еден куп низ историјата: Тонкин беј инцидент, слетуваење на Месецот, Септември 11…
3. Покажуваење сила (напад) од вонземен субјект.

ВРЕДИ ДА СЕ РАЗМИСЛУВА

Фејсбук статус на козарот, Миленко.