Овие неколку денови Грујо е како плукнат Ким Јонг Ун од Северна Кореја, фали уште неговите загари да отворат тефтери и да извадат пенкала!

0
1410

Screenshot_1 Screenshot_2 Screenshot_3 Screenshot_4