ОВИЕ ЛИ ДА ГИ ВРАТИМЕ НА ВЛАСТ: ПРАТЕНИЧКА НА ВМРО-ДПМНЕ ГИ НАРЕЧЕ ЧЛЕНОВИТЕ НА СДСМ ИЗРОДИ

0
707

Сонцето од Кутлеш е првото знаме на нашата татковина и неговото истакнување не е грев, туку гордост‼️Големиот Гоце Делчев ќе рече:
„Јас не познавам друг народ кој повеќе страдал од предавствата на своите синови – изроди како македонскиот.“

За среќа, времето на оваа Влада завршува, доаѓа време во кое ќе се врати достоинството на македонскиот народ!
пс: Гледам дека нашиот источен сосед, повторно неможе да избере Влада. Мислам дека најдобро е нашата Влада да оди таму, бидејќи побугарска Влада, ни самите бугари неможат да изберат!

Фејсбук статус на пратеничка на ВМРО-ДПМНЕ.