ОВИЕ ДВЕ ДЕНЕШНИ ПРОТЕСТАНТКИ СЕ УБЕДЛИВО НАЈЗБУНЕТИ ЛУЃЕ НА ПЛАНЕТАВА

0
2341

Две протестантки на вечерашниот анти ваксерски протест протестираат со маски, како ли само им функционира мозокот дури ни најсовремената наука не може да потврди со сигурност.