ОВИЕ ДВАЈЦА СЕ КЛИНИЧКИ ПСИХОПАТИ НА НИВОТО НА ЏАФЕРИ ДАМЕР – ПИКНАА ДУЖИНА НА 15 ГОДИНА РОБИЈА И МУВА НЕ ГИ ЛАЗИ, УШТЕ ЛАЖАТ ЗА НОВИ ТИРАНСКИ ПЛАТФОРМИ

0
3523

Овие двајца се мрднати тотално, луди копуци и клинички психопати на нивото на Џафери Дамер.

Откако пикнаа дужина на 15 година робија и мува не ги лази, сеуште го лажат народот со нови тирански платформи.