Овде треба да се фрли една бомба, Кратово е град на еден гемиџија, па не е лошо да се продолжи традицијата…

0
738

glutnica1 glutnica2 11102949_1104437616239927_3442220506385193731_n

 

Oвие кафиња се на наш трошок. Исто и платите што ги земаат овие гомнари. За овие десет години пушење на Грујо, овие паразити ни имаат изедено околу 1 милион евра сите заедно.

Доколку се најде некоја будала да фрли една бомба овде, аутоматски со еден потег ќе го зголеми националното IQ за 1%, ќе го намали курварлакот во земјава за 2%, ќе го зголеми достоинството во земјава за 3%, ќе ја намали омразата во земјата за 4%, ќе помогне да тргне земјата напред, ќе помогне да се ослободиме од режимот, ќе се намали перењето мозок на народот, итн итн…

Има ли таков храбар јунак кој ќе се жртвува за доброто на нацијата?

ВМРО на Тодор Александорв лесно ги решавал ваквите пред сто години. Ќе товарел едно магаренце со динамит и шајки и му удирал клоцата накај кафаната и ете ти КА-БУМ!

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=BxHLv79N_Ao[/youtube]

Сега овие финти на ВМРО ги користи Хамас во Израел. Штета е само за магаренцето што ќе загине заради овие бели црви режимски.