ОВА ЈА НАСМЕА ЦЕЛА ЗЕМЈА, СИТЕ ЗБОРАТ НА ТЕМА ОВАА МЕДИЦИНСКА БЕЛЕШКА ОД КИЧЕВО

0
3732

Ова ни најмалку НЕ Е предмет на исмевање!!!

За мене смешно е немањето знаење, поради тоа што не се читаат доволно книги, колку што е смешно и секој кој ќе стигне да дава критики од секоја област, а сепак не е стручно поткован.

Главните тегоби во АНАМНЕЗАТА СЕКОГАШ се пишуваат со ЗБОРОВИТЕ НА ПАЦИЕНТОТ!