ОВА СЕ НАЈЛУДИТЕ ДВА СААТА НА МАКЕДОНСКАТА ПОДКАСТ СЦЕНА, ВАКВО ЛУДИЛО НЕМАЛО НА СИТЕ ФИЛМОВИ НА МОНТИ ПАЈТОН И СИТЕ СКЕЧЕВИ НА К-15

0
932

Проруската ,,Родина” има подкаст на ЈутЈуб кој промовира неверојатно лудило, скечеви како на ,,Монти Пајтон” филмовите.

Не се знае кој од кој скеч е позабеган дали се тоа ,,К15″ или ,,Монти Пајтон скечевите  посебно кога е гостин една радикална шушумига која одамна требаше да отиде во Идризово поради мостот ,,Слобода”.