ОВА НЕ Е ПАРИЗ, ОВА Е ГАЗА КАДЕ ИЗРАЕЛ ФРЛА БОМБИ ОД 800 КИЛА ВО ЦИВИЛНИ КВАРТОВИ!

0
2734

Ова не е ни случајно Париз, ова е Газа каде Изреал фрла бомби од 800 кила врз цивилни квартови каде гинат голем број на невини цивили.