ОВА Е ФОТО НА ДЕНОТ: Сашо ја дрпа Бети, Гоца му шепоти на Грујо, Нада зјапа, Филимена зјапа, Амди е тука, Бојо во позадина, кум Ставре е како клапнат кур, овде фалат во кадрото само Стевчо Муња, Ѕинго, Ќерим и Камчев па да биде фото на деценијата!

0
946

fotkadpmnemiting

Извор Плусинфо.