ОВА Е ПРЕТАЖНО И ПРЕСМЕШНО ВО ИСТО ВРЕМЕ : ЈАНКО БУРЕК ГО ПРЕСТАВИ СВОЈОТ ГАЗДА КАКО ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНЕЦ ЃОРЃИЈА ЏОРЏ АТАНАСОВСКИ КОЈ СИ ГО ПРОМЕНИЛ ИМЕТО ОД ЃОРЃИЈА ВО ЏОРЏ … КАКОВ ЕПСКИ БУЛШИТ!

0
922
  • Јанко Бурек во својата емисија на ,,Јади Бурек” на ,,ТВ Сонце” го претставува својот газда како големиот македонец Ѓорѓија Џорџ Атанасовски, македонец кој си го сменил името, ама бил голем. Каков епски булшит …