ОВА Е ОДВРАТНО, И ОД ВМРОВСКИОТ ХУМОР СЕ ПРЕТЕРА И ДОСТА Е : ПОРТПАРОЛОТ НА ВМРО-ДПМНЕ, НАУМ СТОИЛКОВСКИ ОДЛУЧИ ДА СЕ ГЛУПИРА НА ПОДМОЛЕН НАЧИН СО ШТО НА НАСЛОВНА СТРАНА ОД СВОЈОТ ФЕЈСБУК ПРОФИЛ ПОСТАВИЛ ФОТОГРАФИЈА ОД ПОЖАРИТЕ ВО ЗЕМЈАВА

0
792

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски на својот фејсбук профил поставил насловна фотографија од пожарите кои ја зафатија земјава на 1-ри август каде огнената стихија ескалира на 2-ри август каде се подметнати преку 20 пожари.

Додека државата и институциите борат битка против огнената стихија и додека несебично соседите од балканот доаѓаат на припомош портпаролот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ одлучи да се излупира на ваков подмолен начин.