ОВА Е НОВАТА ВМРОВСКА ЕЛИТА: И ОВОЈ АБДАЛ И КОПУК СТИГНА ДА БИДЕ АРОГАНТЕН И ДА НАВРЕДУВА?!?!

0
2174

Овој кловн наместо да иде некаде да се обеси на некоја крушка во тоа селото од кај што го донеле да биде едно дневен министер, он фатил да му се смее на Заев, бил сељак од Муртино?!

Аман бе луѓе, до кога вакви имбецили ќе глумат интелектуална елита, ова ли е тоа што има ВМРО ДПМНЕ да му понуди на народот во 2018-та?!

Овој и фосилот Михајло Маневски?!