ОВА Е НЕВЕРОЈАТЕН МЕНТАЛНО РЕТАРДИРАН ПСИХОПАТОЛОШКИ ФЕНОМЕН – ТАЛИБАНЦИТЕ НА ,,РОДИНА” ЈАВНО ПОВИКУВААТ НА НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ПРОТИВ КОВИД-19 ШТО Е И КРИВИЧНО ДЕЛО А ПОТОА СО СИОТ УМ ВО ТОА ЛЕЈКИТЕ ШТО ИМ ОСТАНАЛ ИСТИТЕ ГИ НАРЕКУВААТ ФАШИСТИЧКИ МЕРКИ! ОЧЕКУВАМЕ МВР, МЗ И ЈЗУ ДЕМИР ХИСАР ДА СИ ЈА ЗАВРШАТ РАБОТАТА ШТО ПОСКОРО, А ПОТОА ПО НИВНО ЗАТВОРАЊЕ ВО ЌЕЛИЈА ОПКОЛЕНА СО ТИТАНИУМСКИ SИДОВИ ДА ГО ГОЛТНАТ КЛУЧОТ!

0
1314

ЈЗУ Психијатриска Болница во Демир Хисар последно време си има сериозни проблеми со пациентите кои од ден на ден од таму бегаат се повеќе.

Ова го тврдиме бидејќи денес по социјалните мрежи сме сведоци на еден ментално забеган и психопатолошки апел кон народот да не ги почитува владините Ковид-19 мерки кои ги носи МЗ и комисијата за заразни болести.

Ние како редакција упатуваме спротивен апел на лудиот апел од страна на ,,Родина” до државните институции како МВР и МЗ да си покренат кривична постапка и да го решат овој ментален феномен а потоа навремено да реагираат ЈЗУ Психијатриската Болница во Демир Хисар и да си ги приберат овие талибанци, да ги затворат во некое посебно крило таму, да ги заклучат во соба опколена со титаниумски sидови а потоа да го голтнат клучот од ќелијата.

За да погледнете за каков ментален феномен во негативна смисла се работи во целост ви го пренесуваме забеганиот апел на ,,Родина” :