(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Ова е најубавиот ресторан во светот

0
1973

Глобалното натпреварување под име ,,Restaurant & Design Awards” се одржува осма година по ред, ова натпреварување секоја година ги бира најубавите ресторани и барови по светот.

thumbnail-ashx

Посакувате ли да вечерате во него, во тој случај ќе морате да тркнете до Лондон.

gg_bar german-gymnasium333

Наградата за најубав ресторан 20015/2016 година припадна на еден лондонски ресторан, кој се вика ,,German Gimnasium” каде што слики со светлосна брзина се споделуваат по социјалните мрежи, но можеби не сте знаеле дека се работи за него.

 

Still unsure where to go this evening?! Happy Friday at the Gym! 💪 #kingscross #valentines #germanfood #Danddlondon #foodlovers

A photo posted by The German Gymnasium (@thegermangym) on

It’s brunch o’clock!! #easterisdandd #alldaydinning #chocolateeggs #paul_a_young #egghunt

A photo posted by The German Gymnasium (@thegermangym) on

На адресата каде се наоѓа овој прекрасен ресторан на оваа адреса некогаш била првата британска теретана, во која се одржани и првите дворски Олимпијски игри во далечната 1986 година.

koktelbluewave