ОВА Е НАЈГОЛЕМИОТ ПРОБЛЕМ ВО СЕКОЈА ЉУБОВНА ВРСКА, А НЕ Е СЕКСОТ, НИТУ ПАРИТЕ

0
1342

Кога ќе се каже проблем во врската сигурно прво помислувате на сексот или парите, но не! Главен проблем е КОМУНИКАЦИЈАТА.

117705_couple-love-wallpapers-sad-couples_1600x900

Под тоа се подразбира начинот на карање со партнерот без закани дека ќе го оставите, како и свест дека некои негови навики кои сега ве нервираат некогаш ви биле дури и слатки.

После лошата комуникација на листата следат недостатокот од забава, немањето време еден за друг, бесчувствителноста, но и претераната зависност од партнерот, како и губењето на сопствениот идентитет.