Ова е имотната состојба на специјалната обвинителка Катица Јанева

0
741

katica_janeva_slika_vo_statija

Утрово малку податоци се познати за новата специјална обвинителка Катица Јанева која досега работеше во Основно јавно обвинителство во Гевгелија, а која беше договорена рано утрово, од лидерите на политичките партии.

На име на нејзиниот сопруг се водат плац во село Конско во вредност од 1000 евра, земјоделско земјиште од 1930 м2 во вредност од 20 000 евра и моторно возило Ровер 45 во вредност од 20 000 евра.