ОВА Е ДРИТА ИСЛАМИ, АТЛЕТИЧАРКА, ЈА ПРЕСТАВУВА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО БЕРЛИН, 100 ПАТИ ПОГОЛЕМА ПАТРИОТКА И МАКЕДОНКА ОД СИТЕ ЌОСИЊА, ВМРОНИ, КУРТОНИ, АПАШИ, БАНДИТИ, СВАРОВСКИ ПРОФИТЕРИ, МУФЉУЗИ, ПРЕВАРАНТИ, РОПАЦИ…

0
1454

РЕСПЕКТ !!!

Дрита Ислами, македонска атлетичарка од албанско потекло, со гордост се натпреварува и ја претставува Македонија. Таа е вистински пример за тоа како се сака својата земја. Некако, сите ние многу лесно забораваме како, на пример, Артим Шаќири го бакнуваше македонското државно знаме по секој гол за македонската фудбалска репрезентација! Некој треба постојано, а и почесто да нѐ потсеќа…

На Македонија ѝ требаат што повеќе вакви патриоти.

Секоја чест, девојче … и многу успеси во иднина!

Фејсбук статус на Дејан Трајковски