ОВА Е ДЕФИНИТИВНО НАЈГОЛЕМА БРУКА ЗА ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА НА САД, ВО АМЕРИКАНСКАТА АМБАСАДА НА МАКЕДОНИЈА АМБАСАДОРОТ ЏЕС БЕЈЛИ ДАДЕ ЛЕГИТИМИТЕТ НА БАНДАТА ХОШТАПЛЕРСКА ОД ВЛАСТА И НА КАЛЕ ГО СОБРА НАЈГОЛЕМИОТ КРИМИНАЛЕН ШЛАЈМ ОД МАКЕДОНИЈА!

0
1180

11143618_1158785214138500_8369814852495609751_n