ОВА Е ГРОБОТ НА ВМРО ДПМНЕ, ОВА Е МАВЗОЛЕЈОТ ВО КОЈ ЌЕ ЛЕЖАТ КОСКИТЕ НА НЕКОГАШ СЛАВНАТА ВМРО ДПМНЕ КОЈА ПАРТИЈА УСПЕА САМАТА ДА СЕ УТЕПА И ЗАКОПА, ПОСЛЕ ОВА ВМРО ДПМНЕ ВЕЌЕ НИКОГАШ НЕМА ДА ВЛАДЕЕ, ЗА ДА НЕКОГАШ ПОСАКА ДА БИДЕ ВЛАСТ ЌЕ МОРА ДА ГО ДОНИРА ОВА ЗДАНИЕ И ДА ГО ПРЕТВОРИ ВО БОЛНИЦА ИЛИ СТУДЕНТСКИ ДОМ!!!

0
883

11027941_10204644294731838_6116952650757807423_n

Ова е гробницата на ВМРО ДПМНЕ! После оваа зграда за седиште, ДПМНЕ веќе никогаш нема да ја добие двербата на македонскиот народ! Ова ќе биде мавзолеј во кој ќе лежат коските на една партија која некогаш многу ветувала и народот полагал големи надежи од неа!

Споредете ја оваа забеганост, ароганција, дрска презентација на лоповлук, криминал, елита и одлепеност со оваа зградичка која беше симбол за народност, скромност, приземност и блискост со македонскиот народ!

Deloven objekt VMRO DPMNE 0104

За да победи пак на некои идни далечни избори, ДПМНЕ ќе мора да ја донира оваа луксузна зграда и да ја пренамени за болница, сиропатилиште или студентски дом или да ја сруши до темел, инаку враќање пак на власт НЕМА!!!