ОВА Е ГЛАВНИОТ СТРАТЕГ И ВИЗИОНЕР И ИДЕОЛОГ НА ВМРО-ДПМНЕ: Миленко тврди дека во моментов во Сибир се води трета светска војна, но јавноста за тоа не знае?!?!

0
514

Не можам да откријам точно зошто, но големи огнени стихии има насекаде под Арктикот. На гренланд, во Силанд, секако најголемите огнови се во Сибир, ама ги има и во северните држави на САД.
Зошто не се открие таа огромна глобална слика на пожари, на тој огнен прстен околу северниот пол, мене ми е мистерија!
Кријат ли нешто?
Дали е нешто натприроднио што ние простосмртните не треба да го знаеме?
Дали е можеби започната третата светска војна која засега се води во пусти предели каде нема жители.? Па големите сили си ги мерат мускулите таму?!
Дали е нешто 5-то?!
Еве сурфајте, гуглајте. Северот гори секаде.
Ако е земјава топка, гори “горниот“ дел.
Ако е рамна, гори центарот!!!

Фејсбук статус на иделогот на ВМРО-ДПМНЕ, козарот Миленко.