Ова е “генијалната новинарка” која го праша Заев дали се чувствува како Едвард Сноуден и дали ќе земе азил и ќе бега од Македонија?!?!

0
1296

Ова е Александра Дуковска. Ова е генијалката новинарка која никој не знае каде работи, најверојатно во Курир која сама себе си одговара и поставува прашања, прави монолози на својот фејсбук профил и прави малоумни политички конспирации од кој ниедна нема допир со реалноста, инаку тоа е таа која стана по презентацијата на седмата бомба на Заев на Бихачка и го праша Заев дали се чувствува како Едвард Сноуден и дали и тој како Сноуден ќе бега од земјата?!?!

Screenshot_2

ЦЦЦЦЦ ОФ МОРИ МАЈКООО….

Едвард Сноуден објави документи со кои се докажува дека владата на САД прислушкувала осомничени терористи со цел да спречи иден 11-ти септември. На снимките кои ги објави Сноиден нема индиции и докази за корупција и незаконити постапки на Обама и неговите соработници. Не се прислушкувани сенатори, министри, судии и обвинители. Оваа новинарка се обиде да направи спин и да ја збуни јавноста, Очигледно е дека била инструирана од центарот за комуникации на ДПМНЕ, иако ние за тоа не можеме да тврдиме со сигурност.

Во секој случај оваа новнарка која има диплома од УКИМ од отсекот на правен, новинарство, ништо не научила и треба да си ја скине дипломата. Да седиш и да гледаш што правела владата и потоа да поставиш прашање со кое се обидуваш да спинуваш и да го оцрниш Заев како предавник на нацијата, за што се смета Сноуден кој избега во Русија со што го навлече бесот на американската јавност, е беда човечка и новинарска!