Оваа КАЛАШТУРА ќе мора да оди во затвор заедно со Грујо и бандата, затоа што на снимките е јасно како го турка Андреј надвор кон толпата за да биде претепан!

0
1617

daniela_rangelova1

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=rWq4CKkQFsI[/youtube]

Објавата е превземена од порталот Мактел