ОВАА Е УБЕДЛИВО НАЈОДЛЕПЕНА ВО ВМРО ДПМНЕ – СТОЈАНОВСКА ГО НАРЕЧЕ ФРАНЦУСКИОТ ПРЕДЛОГ ПРДЕЖ, ПОВИКА ДА СЕ ИСФРЛАТ ДИПЛОМАТИТЕ ОД СОБРАНИЕТО

0
3155

– Овој предлог е бугарски прдеж, смрди во собранието, што бараат странски дипломати во собранието, кај нив дали вака се гласа со просто мнозинство за вакви работи за нивните народи?!

Дафина Стојановска тотално забега, толку да се забега во сопствените лаги и манипулација, тоа е нешто неверојатно.