Обединети за Македонија : Направените фалсификати и криминали излегуваат на виделина ,,Бандо криминална”

0
1479

Обединети за Македонија,  го повторува познатото обраќање кон актуелната власт

„ Бандо криминална“

obedineti-za-mk-680x365

Што треба да се случи за да заминете во историјата  преку казнено поправите установи.

Направените фалсификати и криминали  излегуваат на виделина.

Вашата нелегитимност е од 06,06, 2011 година,  денот од кога нашиот претседател е политички затвореник.

Обединети за Македонија, бараат итно формирање преодна власт, за да можат да се организираат демократски избори.  Ги повикуваме членовите на ВМРО ДПМНЕ да не се плашат, новата власт ќе биде демократска и избрана од народот.

Слобода или Смрт…… да ја избереме слободата.