Обединети за Македонија застанаа позади одлуката на претседателот на СДСМ Зоран Заев за објавување на криминалните документи од власта

0
565

obedineti-za-mk-680x365

На денешната седница на претседателството на Обединети за Македонија  меѓу другото е донесена и одлука за подршка и целосно застанување зад претседателот Зоран Заев и раководството на СДСМ, да започне со објавувањето на документите што докажуваат криминал и корупција во највисокиот врв на власта.

Вистината за Македонија, е услов без кој не може нормално да живееме. Таа мора да се дознае и да ја вратиме слободата и демократијата.