Обединети за Македонија : Апел до раководството на СОНК да не потклекне под притисокот и уцените на власта

0
1255

Почитувани.

Обединети за Македонија, ги поддржува барањата на СОНК. За таа цел, ги повикува сите да се приклучат кон утрешниот протест на просветните работници, како и на протестот закажан за петок (06.02.)во Скопје.Упатуваме апел до раководството на СОНК да не потклекне под притисокот и уцените на власта Повикуваме и на општа солидарност со сите обесправени и сите жртви на режимот на Груевски.

Обединети за Македонија