ОБВИНЕТИОТ ЗА УБИСТВОТО НА 14 ГОДИШНАТА ВАЊА ЃОРЧЕВСКА ВЕЛИБОР МАНЕВ ПРИВЕДЕН И ИЗВЕДЕН ПРЕД СУД, ГО НЕГИРА УБИСТВОТО – НОВИНАРИТЕ ГО ОСЛОВУВААТ СО ,,ГОСПОДИНЕ”?!

0
922

Осомничениот Велибор Манев доцна вечерва пристигна во Кривичниот суд.

На прашање од медиумите дали тој го извршил убиството на 14-годишната Вања, Манев кратко вели „Не“.

Инаку, Манев е осомничен за убиството на 74-годишното лице од Велес. Но невкусно е да се слуша како новинарите го ословуваат обвинетиот за убиството на Вања, Манев со ,,господине”?!

Фото и видео : Скопје1