НУКЛЕАРНА БОМБА ОД ШТАБОТ НА СДСМ: СПОРЕД 90% ОБРАБОТЕНИ ПОДАТОЦИ, СДСМ МУ ВОДИ НА ВМРО СО 54 СПРЕМА 52 ПРАТЕНИКА!!!

0
914

Од штабот на СДСМ за Мактел велат дека од 90% обработени податоци СДСМ има 54 а ВМРО 52 пратеника!

На Албанските партии и на Левица остануваат 14 пратеници за поделба!

Дознаваме и дека Левица влегува во парламент најмалку со 1 пратеник а можно е и со повеќе