НУКЛЕАРНА БОМБА ОД МИЛЕНКО : ВМРО ДПМНЕ ГО ИЗБРКА САМСОНЕНКО ОД МАКЕДОНИЈА, СЕ ОБИДОА ДА ГО ОПЉАЧКААТ!!!

0
1742

– ВМРО ДПМНЕ го избрка Самсоненко од земјава затоа што и они се предавници како СДСМ, не им одговара силен Вардар кој е симбол за македонскиот непокор. ВМРО ДПМНЕ се обиде да го опљачка, сакаа да му го земат хотелот на плоштад уште не изграден, за малце ќе успееја во тоа и редица други сопки што му ги ставија.

Миленко за заминувањето на Самсоненко од Македонија кое е најавено овие денови преку интервјуа на рускиот бизнисмен.