НУКЛЕАРНА БОМБА ОД АКТЕРОТ ПЕТАР АРСОВСКИ: Актерите од МНТ носат списоци со „гарантирани“ 20 гласачи, се чека во ред пред директорската канцеларија

0
14086

Актерот Петар Арсовски на свјот Фејсбук профил обелодени БОМБА за списоци со „сигруни гласачи“, кои актерите вработени во МНТ ги носел е кај директорот.

Еве што напиша актерот Арсовски.

“Министерке Арсовска, со глава и брада видов мои колеги како чекаат ред пред директорската канцеларија со списоци од „гарантирани“ 20 гласа. И сега кој кого лаже, а јас ти стојам овде на располагање. Ги имам списоците(фото копии) и сведоци, ич да не се грижиш.”

Директор на МНТ е Тони Михајловски – Шанац од ГДОМ!