НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЉУБЧО: УСТАВЕН СУД ПО БИЗНИС И ПОЛИТИЧКА НАРАЧКА ГО УКИНА ДОГОВОРОТ СО ОКТА САМО 9 МЕСЕЦИ ПРЕД ДА ИСТЕЧЕ ВАЖНОСТА ОД 10 ГОДИНИ И ПРЕДИЗВИКА ШТЕТА ОД 30 МИЛИОНИ ЕВРА!

0
471
  • Уставен суд по бизнис и политичка нарачка го укина договорот со ОКТА за само 9 месеци пред да истече важноста од 10 години и предизвика штета од 30 милиони евра.

Љубчо Георгиевски во емисијата ,,Во центар” кај Васко Ефтов.