НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЉУБЧО: КАКО МОЖЕ АЛИ АХМЕТИ КОЈ ЈА НАПАДНА МАКЕДОНИЈА ДА НЕ Е НА ЦРНА ЛИСТА НА САД, А ЈАС КОЈ ЈА БРАНЕВ МАКЕДОНИЈА ОД НЕГО ДА СУМ НА ЦРНА ЛИСТА?!

0
720
  • Како може Али Ахмети кој ја нападна Македонија да не е на црна листа на САД, а јас кој ја бранев Македонија од него да сум на црна листа?!

Љубчо Георгиевски во емисијата ,,Во центар” кај Васко Ефтов.