НУКЛЕАРНА БОМБА НА ШИЛЕГОВ: ДОДЕКА СУМ ЈАС ГРАДОНАЧАЛНИК, ЗА 3,5 ГОДИНИ, НЕМА СКАНДАЛ ВО ГРАД СКОПЈЕ И ТОА ВМРО ДПМНЕ МНОГУ ГИ БОЛИ, ТИЕ СЕ НАДЕВАА НА НЕШТО ДРУГО!

0
884

– Додека сум јас градоначалник, во Град Скопје како институција нема скандали и тоа ги нервира многу луѓето во ВМРО ДПМНЕ они имаа други очекувања и надежи. Многу сум горд на тоа што успеавме да работиме внимателно и домаќински!

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов.