НУКЛЕАРНА БОМБА НА СПАСОВСКИ: НИЕ НЕМА ДА ПРАВИМЕ СПЕКТАКЛИ И ДА ГИ ПОЛНИМЕ ЗАТВОРИТЕ СО НЕВИНИ ЛУЃЕ САМО ДА ГО ПОДОБРИМЕ ИНДЕКСОТ НА ПЕРЦЕПЦИЈАТА ЗА КОРУПЦИЈА, КАКО ШТО ПРАВЕШЕ ГРУЕВСКИ СО ЗМИСКО ОКО И ШПИОН ЗА ДА ПРАВИМЕ ТЕАТАР ПРЕД НАРОДОТ ДЕКА СЕ БОРИМЕ СО КОРУПЦИЈАТА!

0
675

– Претходната власт правеше медиски спектакли со апсење на десетици невини граѓани кои потоа сите беа пуштени и добија оштета од државата за лежењето по затвори а невини, сетете се на Змиско Око, Шпион и останати монтирани случаи кога невини беа ставани по затвори за да се глуми пред народот дека има силна борба против корупцијата, ние тоа нема да го правиме туку системски вистински ќе се бориме со корупцијата и тоа ќе биде бавен процес кој бара повеќе години посветеност и менување на атмосферата но и свеста за таков криминал.

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски на денешната прес конференција.