НУКЛЕАРНА БОМБА НА СПАСОВСКИ: ВО ПЕТОК ЌЕ СЕ ВИДИ КОЛКУ СМЕ ДОГОВОРЕНИ СО МИЈАЛКОВ, КОГА СУДОТ ЌЕ ЈА КАЖЕ ПРЕСУДАТА, ЈАВНОСТА ЌЕ ВИДИ ДЕКА НИКОЈ ВО ЗЕМЈАВА НЕ Е ЗАШТИТЕН ОД ПРАВДАТА!

0
394

– За тоа дали сме договорени со Мијалков ќе се види во петок кога судот ќе си ја каже својата пресуда, верувам дека Мијалков ќе биде казнет драконски затоа што е виновен и тоа ќе биде главен сигнал дека во земјава нема заштитени кои се над законот!

Спасовски на Утрински Брифинг на Слободна ТВ.