НУКЛЕАРНА БОМБА НА ПРОФЕСОРОТ ПИВОВАРОВ: Предлогот на ВМРО за шеф на МВР, Ковачки вмешан во крвавите настани на 27-ми април?!?!

0
1111

Пивоваров : Предлогот на ВМРО за шеф на МВР, Ковачки вмешан во крвавите настани на 27-ми април?!?!