НУКЛЕАРНА БОМБА НА ПЕТАР БОГОЈЕСКИ: ДАЛИ ПОЗАДИ АПАСИЕВ СТОИ КАМЧЕВ КОЈ ГО КОРИСТИ ЗА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ?!?!

0
1728
Ако Апашиев е КЛИСАРОТ, тогаш кој е Попот (неговиот шеф)?
Дали шефот на Клисарот му даде задача да бојкотира Попис ‘21, за да се пазари за негова слобода од Шутка?!?

Ако бојкот на референдумот го плативме со името Македонија и со слобода за Грујо, дали бојкот на пописот ќе го платиме со постоењето на Македонците и со слобода за Орцето?!?

Сетете се само што кажа Клисарот за Орцето, вчера во Само Вистина на Канал 5 Телевизија?!?

Што работел во СЈО на предметот Империја и зошто се шашардиса кога му поставија прашање за Орцето?!?

Јасно е сега, Апашиев е Клисарот, а неговиот шеф, Попот е Орцето!
Затоа толку парички кај Клисарот!

Крадени народни пари од олигархиската мафија во чебот на Клисарот!?!
Вие пак продолжете со “браво професоре ти си спасот” и со “бојкот на пописот”… не отварајте врата, зашто на вас ќе ви ја затворат, а на Орцето ќе ја отворат!!!
Фејсбук статус на лидерот на ,,Македонски концепт”, Петар Богојески.