НУКЛЕАРНА БОМБА НА ,, НАРОДЕН ГЛАС” : НА ВМРОВЦИТЕ ИМ ТРГНАЛО СО ДУВАЊЕ?!

0
1160

По пратеникот од ВМРО ДПМНЕ , Јован Јаулески кој се расправал со полицијата, фатен во алкохолизирана состојба, дали следен е претседателот на ОК на ВМРО ДПМНЕ Охрид , Сашо Донев?

Според наши извори, Донев денеска бил казнет , поради управување со возило под дејство на алкохол.

Дали на Донев во колата, друштво му правеле охридскиот градоначалник и секретарот на општината?

Иако е време на слави и луѓето сакаат да си се провеселат, очигледно ВМРООВЦИТЕ се шампиони во оваа дисциплина, кршејќи низа закони, убедени дека се недопирливи.

Наш совет, не биди како ВМРО ДПМНЕ, вози трезен и почитувај закони.

Среќни празници!