НУКЛЕАРНА БОМБА НА МИЦКОСКИ КАЈ ЉУПЧЕ ВО ,,ЛИДЕР” : МОЖНО Е ВЛАСТА ДА УБЕДИ НЕКОЛКУ НАШИ ПРАТЕНИЦИ ДА ГЛАСААТ ЗА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ

0
689

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски за ,,Лидер” кај Љупче Златев потврди дека е можно власта да убеди неколку пратеници на ВМРО-ДПМНЕ за да се донесат уставните измени во Собранието.