НУКЛЕАРНА БОМБА НА КОСАНА МАЗНЕВА : ЕКИПИ НА ЈАВНА ХИГИЕНА ГИ ФАТИЈА ЖИВИ ВМРОВЦИТЕ ОД ШТАБОВИ КАКО САБОТИРААТ СО ФРЛАЊЕ ЦЕЛИ ВРЕЌИ ЃУБРЕ ПО УЛИЦИТЕ!

0
1918
  • Знаеш дека прават саботажи?! Цели вреќи сме ги гледале како истураат на сред улица од партиските штабови.

    Затоа што сите екипи се на терен, кажано им е да сликаат на терен за да знаеме кои се прекршителите на законот за јавна хигиена.

Директорката на Комунална Хигиена на Градот Скопје, Косана Мазнева – Николиќ во ,,Инфомакс”.