НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЗАЕВ : ЌЕ ГО ПРЕПОЛОВАМ БРОЈОТ НА СОВЕТНИЦИ ВО МОЈОТ КАБИНЕТ, ЌЕ УКИНЕМЕ И ЌЕ СПОИМЕ МНОГУ ИНСТИТУЦИИ!

0
762

– Ќе заштедиме многу пари на народот со тоа што ќе укинеме многу институции некои ќе споиме а јас ќе дадам личен промер и ќе го преполовам бројот на советници во мојот кабинет!

Премиерот Заев во својот прес по гласањето на владата во собранието.