НУКЛЕАРНА БОМБА НА ЕФТОВ: МИЦКОВСКИ Е МНОГУ ГЛУП ПОЛИТИЧАР, НАМЕСТО ДА БЕГА КАКО ЃАВОЛ ОД КРСТ ОД 27-МИ АПРИЛ, ОН ПОВТОРНО ЈА ОТВОРА ТЕМАТА И ЗАСТАНУВА НА СТРАНА НА ТЕРОРИСТИТЕ?!?!

0
1760

– 27-ми април е момент кога западот му се закани на Груевски дека ВМРО ДПМНЕ ќе биде прогласена за анти западна терористичка организација, и Мицковски наместо да бега како ѓавол од крст од тој настан, он прави протести и ги брани терористите?! Па колку е глуп овој човек?!

Изјава на Васко Ефтов во неговата најнова емисија ,,Во центар”.