НУКЛЕАРНА БОМБА НА ВАСКО ЕФТОВ: ОД АЛФА ТВ СИ ЗАМИНАВ ОТКАКО СО МИЦКОВСКИ СЕ РАЗИДОВМЕ ЗА ИМЕТО, ТОЈ РЕШИ ДА МУ ПОМОГНЕ НА ЗАЕВ ДА СЕ СМЕНИ ИМЕТО, ТОА НИКАД НЕМА ДА МУ ГО ПРОСТАМ!

0
1493

Васко Ефтов во најновата емисија со куртон Филип Петровски.