НУКЛЕАРНА БОМБА НА АРСОВСКА: ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ УКРАЛЕ МИЛИОНИ ЕВРА ОД СКОПЈАНИ, НАПЛАЌАЛЕ ДУПЛО КАРТИ ЕДНАШ ОД ГРАЃАНИТЕ И ВТОР ПАТ ОД ЈСП!!!

0
448
  • Арсовска на денешната прес конференција : ,,Приватните превозници украле мииони евра од скопјани, наплаќале дупло карти на еднаш од граѓаните и еднаш од ЈСП!