НУКЛЕАРНА БОМБА НА АРИФИ: ПРЕГОВОРИТЕ МЕЃУ СДСМ И ДУИ СЕ ВЕЌЕ ПОЧНАТИ И СЕ ВОДАТ ВО СОБРАНИЕ!

0
970

– Веќе се почнати комуникации меѓу пратеници на СДСМ и пратеници на ДУИ во собранието. Не се тоа класични преговори но сепак комуникацијата е веќе почната и се води во моментов во собранието, класични преговори ќе има во деновите што идат.

Теута Арифи на ТВ 24.