НОРВЕШКА – ВРХОВЕН СУД : ЗЕЛЕНО СВЕТЛО ЗА ТУЖБА ПРОТИВ КОНТРОВЕРЗНАТА ИЛЕГАЛНА КОМПАНИЈА ПИРАМИДАТА Lyoness / Lyconet / myWorld!

0
709
Според Норвешката управа , 16.000 Норвежани инвестирале 500 милиони круни во нелегален трговски систем налик на пирамида. Врховниот суд сега даде зелено светло тужбата што норвешките членови ја поднесоа против Лајонес да биде изведена пред норвешкиот суд.
Кликнете на линкот за да ја прочитате целата приказна:
(Користете Google Chrome за преведување)